Windows 8 kasiyor

Merhaba Arkadaşlar, Bugün itibariyle Ati /Amd ekran kartına sahip bilgisayarlarda Windows 8 /8.1 donma ve kasma sorununu çözmüş bulunmaktayız. Çözüme ulaşmak için bilgisayarınızdaki tüm sürücüleri silmeniz ve güncelleştirmeleri silmeniz gerekmekte. En sağlıklısı benimde kendi bilgisayarımda yaptığım gibi format atıp baştan windows 8 kurmak.

Windows 8/8.1'i kurarken internet bağlantınızı kesin ve hiç bir ağa bağlı olmadan kuruluma normal olarak devam edin. Kurulum bittikten sonra hiç vakit kaybetmeden Windows Update güncelleştirmelerini kapatın. ve bir dahada açmayın şahsen kişisel bir bilgisayar kullaniyorsanız yani bir özel şirket bilgisayarı değilse güncelleştirmeleri kapalı tutmanız sizin için daha iyi olacağı kanaatindeyim. Neyse konumuz bu değil, Bunu yaptıktan sonra başlat simgesine sağ tıklayın ve aygıt yöneticisini açın. ve orada yanında ünlem olan tüm aygıtlara sağ tıklayın ve Aygıt sürücüsünü güncelle deyin. Görüntü bağdaştırıcılarına tıklayın ve oradaki aygıtlarada aynı şeyi yapın ancak bunları güncelledikten sonra hiç bir günceleştirme yüklemeyin.  Eğer eksik bir sürücünüz varsa manuel olarak yükleyin hepsi bu kadar windows 8'in donma sorunu artık bitmiştir.

Yukarıdaki ayarı 2 Ekran kartı bulunan Lenovo G570 model Laptop bilgisayarımda denedim ve sonuç başarılı çıktı. Şu anda hiç kasmiyor. Bi sorun yaşarsanız yorum atarak cevap alabilirsiniz.

Yorum Gönder Blogger Disqus

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Windows 8 Donma – Yavaşlama Sorunu ve Çözümü
    Windows 8 sürümü kullanıma başlandıktan belirli bir süre sonra, yavaşlama ve donma sorunları ile karşı karşıya geliyor. Bunun temel sebepleri ise düzenli olarak sistem bakım işlemlerinin yapılmıyor olması olarak göze çarpıyor. Düzenli olarak belirli performans yükseltme işlemlerinden geçmesi gereken Windows 8 sürüm bilgisayarlar bir kaç adımda donma ve yavaşlama sorunlarına…
    https://www.windowshatalari.com/windows-8-donma-yavaslama-sorunu-ve-cozumu/

    YanıtlaSil

 
Yukarı